tisdag 9 december 2008

Välkommen på träff i samlingslokalen!


Kära Grannar!

Det är verkligen skojigt att vi har så många besökare. I dagsläget har över 3000 unika besökare varit här på bloggen drygt 7000 gånger. Det betyder att behovet av information är stort, och det är just denna information vi vill sprida. Rädda Linjalens blogg verkar läsas runt om i landet, även bland organisationer och makthavare, något vi vill tolka som att vi är på rätt spår.

Folk hör av sig till oss hela tiden. Det är vi glada för, och vi svarar och hjälper er alla så gott vi kan och hinner. Rädda Linjalen vill alltid vara öppna för den diskussion, debatt och analys en sådan här viktig fråga behöver. Framför allt vill vi lyfta fram den information ni inte får någon annanstans.

Det är många möten nu, men möjligheten till frågor och tydlig information har varit minst sagt begränsad.
Med risk för att trötta ut er kommer vi att ha ännu ett möte för information och frågor nu på


onsdag 10 december
kl 19.00-20.30
i kvarterslokalen, Åsög. 79


Det finns mycket att prata om. Fullmakter,
ekonomi, medlemsfrågor, framtida hyror och mycket annat.


Välkomna!
Rädda Linjalen

8 kommentarer:

Anonym sa...

Bästa Linjalen!
Jag och fler med mig tycker nog att det är bra med information, den som är intresserad läser, annars är det bara att låta bli. På informationsbladet från Linjalen kan man iallafall se vem man ska ta kontakt med ifall man har frågor till skillnad mot det som man fick från Brf. där står bara "har ni ytterligare frågor hör av er till oss"..... ja ha och vilka är "oss i styrelsen" det hade ju varit bra med namnen då.

Maria sa...

Ja, och deras hemsida är ett skämt. Inga stadgar finns utlagda, den knapphänta informationen är gammal. Och inga kontaktuppgifter till styrelsen där heller. Helt klart är att de i möjligaste mån vill undvika frågor från hyresgästerna. Det tycker jag känns oansvarigt!

Jonas sa...

Styrelsen i Brf Linjalen har var och en tydligt presenterat sig på minst ett informationsmöte. Värre är det väl med "aktionsgrupp linjalen" som sprider information som mest verkar vara skräckpropaganda att de är jätte många. Hur många är ni egentligen? Om ni är så många hur kommer det sig då att Linjalen kunde rösta igenom stadgeändringen?

Anonym sa...

Hej, jag vet inte om dom som är med i Brf och övriga som vill köpa läser här men det finns ju ingen annanstans att skriva.
Jag undrar hur många av alla er som vill köpa som tänker BO KVAR här sen? Eller kämpar man bara för detta nu och sen drar??

Maria sa...

Svar till Jonas. Om du hade kommit ner till kvällens möte i lokalen (ett av många som anordnats) hade du fått träffa många av oss. För att få rösta krävs medlemskap i brf och av förklarliga själv är många av de som inte vill köpa inte heller medlemmmar. Dessutom har brf i flera fall förhalat eller förvägrat ansökningar om medlemskap. Vill du ha information och en öppen dialog är det här du hittar det mesta av den. Brf:s egen hemsida är däremot märkligt tyst.

Anonym sa...

Har precis fått bekräftat att en av våra grannar tyvärr omkom i den brand som bröt ut på Åsögatan 48 under kvällen. Flera lägenheter har brand- och vattenskadats.

Anonym sa...

Mycket sorgligt att höra att en av våra grannar tyvärr omkom i branden, det tog ner glädjen av denna kvälls OTROLIGT bra information som Rädda Linjalen kom med, mycket SAKLIG skulle jag vilja säga. Tyckte faktiskt synd om den personen som ensam fick stå till svars för Brf, lite dåligt av dom att inte någon mer kom ner. Jag tror att dom har fått lite att bita i till nästa gång. :-)
Tack Rädda Linjalen

Johan / Rädda Linjalen sa...

Jonas: Helt enkelt därför att många av oss inte gått in i bostadsrättsföreningen.
Men vi var tillräckligt många för att nästan välta det odemokratiska förslaget.
Vill du veta vilka vi är kan du bara fortsätta läsa denna blogg.
Själv heter jag Johan och bor i 54:an. Du är välkommen när du vill.