måndag 24 november 2008

Klara svar på många frågor

Kära Grannar! Tack för den stora uppslutningen kring vårt informationsmöte ikväll; det var sannerligen fullsatt. Det var uppskattat och efterlängtat, förstod vi av många, att få tid att ställa många frågor, och framförallt: att få rediga, klara svar. Tack också alla ni som skrev på våra nejlistor och för de bidrag till kopiering av flygblad ni skramlade ihop! Känns väldigt fint med allt stöd.

Nu ska sätta oss och sammanställa en del av frågorna och svaren på mötet, för er som inte kunde närvara, för att snart publicera dem här. Har ni förresten fler frågor så skriv till oss, antingen direkt här i bloggen eller på mejlen eller ring, så ska vi se till att ni får svar på alla era frågor. Det vi inte kan svara på själva, skickar vi vidare till de experter vi samarbetar med. Allt du vill veta ska du få svar på!

Nu på fredag 28/11 kl.16-20 har vi Öppet Hus och till det är ni återigen hjärtligt välkomna med mer frågor. Kan du inte komma då så har vi ett till fredagen därpå den 5/12 samma tid. Mer info får du snart.

Vi vill också passa på att tacka Bengt Öhman och Raymond Sköld från Hyresgästföreningen för klara och koncisa och framförallt raka svar på alla frågor som ställdes under de 90 minuter som mötet höll på.

Nu kämpar vi vidare och hörs snart igen.

P.S Vi har sammanställt en pärm med utskrifter av alla blogginlägg med medföljande artikelutdrag, som en service för alla de som inte har tillgång till internet. Känner du någon som inte läser vår blogg, så sprid gärna vidare att allt vi publicerar här också finns i en pärm som vi har med på alla våra möten. D.S

Rädda Linjalen

2 kommentarer:

En som hoppas på att kunna bo kvar sa...

Tack. Det känns så skönt att ni finns. Nu känns det inte så hopplöst längre.

Rädda Linjalen sa...

Tack. Det är precis det vi hoppas, att inget ska kännas hopplöst.
JM/Rädda Linjalen