söndag 23 augusti 2009

Öppen inbjudan till styrelsen och Brf-bloggen

Detta har även skickats till samtliga styrelsemedlemmar per mail.

Givetvis är alla hyresgäster i kvarteret hjärtligt välkomna:

Inbjudan till Rädda Linjalens bomöte den 24 augusti

Rädda Linjalen bjuder återigen in Brf:s styrelse och andra aktiva i Brf till vårt sista bomöte innan stämman den 27 augusti i kvarterslokalen, Åsögatan 79. Vi garanterar precis som i vår förra inbjudan att ni alla kommer att få möjlighet att svara på frågor och framföra era åsikter. Några störningsmoment kommer inte att tillåtas. En särskild punkt har lagts in på dagordningen där deltagarna kan ställa frågor direkt till er.

Några frågor som ofta dyker upp på våra möten gäller köpstämman.

Ø Kommer någon från NEJ-sidan att ges möjlighet att granska röstningsförfarandet som protokolljusterare? Enligt uppgift har Brf:s styrelse bestämt att båda protokolljusterarna ska tillhöra JA-sidan. Anmärkningsvärt om det stämmer eftersom det borde ligga i allas intresse att omröstningen är trovärdig.

Ø Hur kommer mötesledningen att se ut? Vilken roll har Landahl Öhman på köpstämman?

Ø Kommer resultatet av köpstämman den 27 augusti att respekteras eller överväger styrelsen möjligheten att hålla ännu en stämma innan intresseanmälan går ut den 31 augusti?

Andra frågor som kommit upp rör den ekonomiska planen. Framförallt så har den låga månadsavgiften starkt ifrågasatts av de hyresgäster som besöker våra möten.

Varför har ingen jordabalksbesiktning genomförts trots löften om detta på det möte som hölls mellan Brf Linjalen och LH Linjalen hösten 2008?

Frågorna är många och ni är välkomna att ge er syn på saken på vårt bomöte 24 augusti. Om ni ännu en gång bestämmer er för att inte delta på mötet så vore det bra om ni besvarade våra frågor i inbjudan.

Med Vänlig Hälsning

Olof Fryklöf / Rädda Linjalen

42 kommentarer:

Anonym sa...

Ursäkta att jag stjäl tråden men..

Jag fick nyss en rosa A4 lapp med grundlig information hur man som BIDRAGSTAGARE kan få lån hos SBAB med följande premisser:

* Behöver inte betala någon insats
* Behöver aldrig betala av lånet
* Endast ränta betalas varje månad
* Ring banken anonymt

Ocksåvidare..

Jag undrar bara om alla hyresgäster fått denna regelvidriga lapp eller om styrelsem valt ut potentiella bidragstagare i området för att lura dem gå på denna fälla.

Jag väldigt illa vid mig och ser det som ett rent personligt påhopp eftersom ingen har att göra med vad jag har för inkomst och framförallt att jag blivit måltavla för deras taktik vilket betyder att styrelsen alltså anser att jag är i den målgruppen.

Så nu är jag mer förbannan än någonsin. Detta var droppen, en gång till så blir det stryk.

Vilka andra har fått denna lapp?

Detta är ju förfan mobbning

Johan Johansson / Rädda Linjalen sa...

Jag har i all fall inte fått någon.

Anonym sa...

Nyss hemkommen efter en förstörd semester. Spillrig i kroppen och kan inte sova. Min granne har blivit jagad med blåslampa och är lika orolig hon. Jag är så otroligt trött på det här.
Tack till bostadrättsföreningen linjalen och eran religiösa sekt för en förstörd sommar. Personligen kommer jag aldrig att förlåta er för ert upprepade svek och eram omoral.

Att ha er som hyresvärdar framstår som en mardröm marknadsförd att taffliga amatörer.

Kom inte i närheten av mig på gården. Ni har snart fått allt att koka över.

Maria sa...

Ingen rosa lapp här heller. Verkar som att de väljer vilka den ska delas ut till. Mycket fult! Ta gärna med lappen till mötet ikväll. Den behöver både visas upp och diskuteras!

anna sa...

Nu vet jag ju inte vad er bank har ordnat för specialavtal, men vi har också sbab eller rättare sagt det är den bank föreningen eller konsulterna valt att samarbeta med. Och det som stämmer i punkterna anonym räknar upp är: att man inte behöver betala kontantinsats. Men övriga punkter ställer jag mig tveksam till. Vi ringde banken just för att vi tidigare hört de kräver kontantinsats. Då fick vi höra att när det gäller ombildningar kan de göra undantag. MEN OBS: de gör sedvanliga kreditprövningar(dvs inte säkert alla får lån) och de kräver att man ska klara en räntemariginal på 6,5 %.
Ringa banken kan ni ju göra men säg i vilket kvarter du bor så du får tala m rätt person så du får reda på riktiga fakta.
Också konstigt att de valt att dela ut lappen bara till vissa, är det en sista förhoppning att få osäkra att rösta ja???

Anonym sa...

till anonym 24/8 kl 3,27: Förstår precis vad du menar med förstörd semester. Nu bor inte jag hos er, men vi skulle först ha stämma 10/8. redan ibörjan av somaren bad vi att få den flyttad till september, nehje det gick inte. Jag och fler som faktiskt har sen sem fick ändra planer så man vill närvara på stämman och se allt gå rätt till. Sen 8 aug blir stämman flyttad Inte skoj. Så jag har vart på hemmaplan hela sem undantag dagsutflykter..

Undrande hyresgäst sa...

Det är något jag inte riktigt förstår med BRF-styrelsens uppförande. Jämför dem med t ex en uppfinnare eller en politiker som tycker sig ha en bra idé (t ex en produkt eller ett parti). Då brukar man väl:

1. Noggrant kontrollera fakta
2. Kritiskt jämföra med liknande idéer
3. Undersöka om idén är genomförbar
4. Hitta korrekta och övertygande argument
5. Informera öppet och sakligt
6. Vilja skapa förtroende hos andra
7. Ärligt svara på frågor

Hur ska man annars få omvärlden att välja just sin produkt eller sitt parti? BRF tycker sig ha en bra idé: att omvandla Linjalen till bostadsrätter. Men istället har de valt att i stort sett göra precis tvärtom. Först allmän tystnad och sedan aggressiv övertalning. Det är en minst sagt märklig metod som istället väcker många frågetecken. Har förgäves försökt få svar på några av mina frågor vid BRF:s informationsbord men har då mötts av irritation och ilska.

På torsdag ska vi rösta på det vi tror är det bästa för vårt kvarter – hyresrätt eller bostadsrätt. Jag har noga tänkt igenom den information och det bemötande jag har fått från båda sidor och mitt val är klart.

Sorry BRF, men ert uppförande har övertygat mig om att det är något med er idé som inte stämmer. Ni må tycka vad ni vill om det men som så ofta annars är det faktiskt kunden/väljaren som har rätt.

Anonym sa...

Jag har fått en rosa lapp i brevlådan. Gården orkar jag inte gå ut på längre. Inte öppna dörren heller. Flera gånger har två kvinnor varit här och ringt på.
Inte ens min hemtjänst slipper deras övertalningsförsök.
Hur har man mage att förtrycka sina grannar på det här sättet?

Anonym sa...

När jag läser om dessa rosa lappar blir jag fullständigt betryckt - hur långt kan man gå i sin iver att få ombilda. Vem är denna Eva Fee som tillåter detta ? Är man ordförande bör man väl dra upp riktlinjer för hur man skall handskas med människorna som säger sig värna om. Ni vill ju ha oss som hyresgäster - fasa för hur det skulle bli - Jag säger som Magnus Uggla - JAG MÅR ILLA !

Anonym sa...

En granne i garaget - (male)sade att den svarthåriga killen -ja du vet -ganska snygg -han i Rädda Linjalen-han ska köpa om det blir ja. Det har han sagt att det funderar han på.
Blir man inte ännu mer fundersam...du kära bloggskribent!

Maria sa...

Jag tror inte att de vill ha oss som hyresgäster, det är bara något de säger för att få oss att rösta ja (trots att vi inte tänker köpa).

Styrelsen strävar efter att på sikt bli av med resthyresgästerna eftersom det ligger i föreningens intresse rent ekonomiskt att kunna sälja lägenheterna. Och styrelsen värnar främst om sina medlemmar.

Kommer ni ihåg att styrelsen i våras sa att det är medlemmarna som har valt att köra en köpstämma till? Märkligt att det då är ordföranden själv som är mest aggressiv på gården. Först hade vi Werkö som skällde på oss, nu är det Fee.

På sätt och vis är styrelsen ändå konsekvent: Hela tiden säger de en sak och gör en annan. Det bådar inte gott för någon som säger sig vilja bli hyresvärd.

Johan Johansson / Rädda Linjalen sa...

Anonym 10:54
Jo, visst blir även jag fundersam, om det nu var mig du syftar på.
Fundersam på vem det är som kan rösta ja på en brf vars faktabas består i vad man "hart hört" och vars ekonomiska argument baseras på "vad man tror".

Fundersam och förundrad över hur lågt några av ens grannar kan sänka sig. Ärligt talat skulle jag hellre köpa estlandsfonder än en andel i den här föreningen.

peca sa...

Jo jag vet att om det skulle bli bostadsrätter så börjar de omgående tråka oss som inte vill köpa just för att bli av med oss. Men det blir nog svårt med flyttbil för alla de som köpt skall ju också flytta. För inte skall de väl bo kvar ?

Anonym sa...

HJÄLP!

Jag hoppas verkligen att det inte är bara folk från JA-sidan som räknar röster! Så kan det bara inte vara!!
Det är väl alltid så att det är en från "varje sida" som räknar.
Nu blir jag lite orolig.

Ni som får gå dit, ni MÅSTE se till att det är rättvist!!
Annars kommer jag skrika högt, jag lovar.
Jag litar inte ett skvatt på denna styrelse.

Annelie sa...

Anonym 10:54

Eftersom Johan Johansson är min man och vi bägge står på kontraktet så blir jag mycket förundrad över att du vet något som inte jag vet - att vi skulle köpa vår lägenhet.

Kan man inte komma med sanningen så hittar man på en intressant lögn, och det gäller i synnerhet vår kära bostadsrättsförening.

Lars Olov Fredh sa...

Jag tror inte vi ska ha så stora förhoppningar om att få räkna röster på kommande köpstämma.
Vid förra stämman begärde jag då som rösträknare ett förtydligande av röstlängden och det var för mycket begärt. Jag kan enbart tolka styrelsens agerande då som ett försök till fusk.
Jag väntar mig vad som helst på kommande stämma.
Jag är övertygad om en sak nedräkningen är snart över för brf-talibanerna, mindre dödsryckningar är kvar till på torsdag.

Anonym sa...

Inte nog med att det inte går att vara på gården utan att bli antastad av brf huliganer som ljuger en rakt upp i ansiktet. Samma människor kräver dessutom att få bli min nya hyresvärd!
Jag kommer osökt att tänka på Nordkorea.

Ulrika sa...

Jag håller med föregående talare. Den styrelsemedlem i kaps som delade ut flygblad utanför RL förra bomöte kallade mig för egoist när jag sa att jag tänkte rösta nej.
Egoist? Vilken intressant filosofi.
'Vill inte du att jag ska bli din nya hyresvärd så är du egoist'.

Hur bemöter man ett så idiotiskt resonemang?

Anonym sa...

Tänk att man kan vara rättslig expert på Skatteverket och sköta en ombildning på detta sätt. Ljuga och mörka information - är det så det går till på Skatteverket måntro ? Hur skall man i framtiden kunna tro på ett rättssamhälle !

Frågvis sa...

Nu damp det ner ett utskick (2 blad) från BRF i brevlådan. I det ena står det att styrelsen finns på gården för att svara på frågor. I det andra står det att man kan ringa till ordföranden och ställa frågor.

Den fråga jag för några dagar sedan ställde till ordföranden på gården handlade om den märkvärdigt låga månadsavgiften. Svaret jag fick att "den ekonomiska planen täcker allt". Sedan blev hon så irriterad att jag inte hade lust att ställa fler frågor.

Vad styrelsen vill är att vi ska hålla käft och rösta ja. Frågor har de aldrig varit intresserade av. Vem vill ha en sådan hyresvärd?

Anonym sa...

Nytt mumbo jumbo från Eva Fee i brevlådan. Nu bygger den ekonomiska planen på "faktiska intäkter och kostnader och är inte baserad på glädjekalkyler".
Fel Eva, fel. Bara ett enda litet exempel av många, att den oseriöst låga månadsavgiften bygger på annat än driftlån och hopp om att toklåga räntor varar för evigt är ingenting annat än den största fetaste gjädjekalkyl man kan fanstisera sig fram till.

Att både Eva Fee och Landahl & Öhman visat upp massor av anledningar till att inte lita på jurister har folk i kvarteret redan upptäckt för länge sedan.

Rent skitsnack med andra ord. Jag är så trött på folk som ljuger, om glädjekalkyler och skräms med helt orealistiska hyreshöjningar som ingen ens föreslagit. Visa en liten gnutta ärlighet, sluta försöka lura folk och lägg upp en ekonomisk plan som är betydligt mer trovärdig än det skämt till kalkyl ni använder er av idag.

Den kommer att se bra mycket dyrare ut men den kommer vara betydligt närmare sanningen.

Alberto Osorio sa...

Hej: mitt namn är Alberto Osorio, jag bor i 76an och mitt namn nämns här uppe av en anonym person som inte vågar visa sitt namn.
Nej, det var inte jag som var med utanför förra RLs bomöte. Tyvärr har Du misat! Det var i stället min man Leo som hade en röd keps på sig.
Jag är medlem i sytrelsen i BRF och har ändå tills nu försökt undvika reagera på alla de idiotiska kommentarer från en del personer som uttalar sig vara demokrater i denna blogg.
Förresten, vi är bögar eftersom något påpekade det för Leo (alltså ja, vi visste om det!)
Vid det tillfälle befann jag mig på ett annat viktigare möte.
Vi har redan varit med på ett möte inom RL och har bestämt oss för att inte delta någon mer gång. Vill du diskutera med oss om någon jag sa här uppe eller om det som Leo och Du pratade häromdagen, är du välkommen kl 17 idag ute på gården.

Anonym sa...

Arbetar som ekonom i ett större företag - Skulle aldrig komma på tanken att köpa med BRF ekonomiska plan som underlag - fattar inte hur någon vågar ge sig in i denna miljardaffär.

Maria sa...

Eva Fees brev innehåller en hel del motsägelsefulla påståenden. Några exempel:

Hon påstår att vi kommer att få stora hyreshöjningar som vi inte kan påverka.

Fakta: Hyressättningen kommer även i fortsättningen att förhandlas mellan Hyresgästföreningen och fastighetsägarna.

Hon påstår att Stockholmshem inte går att påverka men tycker samtidigt att vi har en underbar gård.

Fakta: Det är Stockholmshem i samarbete med hyresgästerna som har skapat gården. Flera i min port var med och vet hur det gick till när gården förskönades.

Tydligen är Eva Fee sur och besviken både på Stockholmshem, Socialdemokraterna och Hyresgästföreningen. Det är hennes ensak. Men varför alla vi andra därmed ska ta miljonlån för att hon ska bli nöjd förstår jag dock inte.

Hon avslutar med ännu ett löfte: "Som ordförande tar jag ansvar för att planen är riktigt gjord". Vad innebär det? Ännu en fråga vi inte kommer att få svar på.

Rädda Linjalen sa...

Alberto Osario:
Stämmer inte namnet ber vi givetvis om ursäkt och tar bort kommentaren. Samtidigt vill jag gärna ha en replik på ditt inlägg:

Brf delade ut lappar utanför vårat möte, vilket vi också gjort utanför Brf:s möten i Åsöaulan. Skillnadena på möten är dock väsentliga: På Brfs möten är inga frågor välkomna. Föreningen har aldrig i sin egen historia haft något öppet möte där medlemmarna får diskutera.

Styrelsen i Brf har alltid varit välkomna, och har för det mesta varit speciellt inbjudna till Rädda Linjalens möten för att debatten skall vara öppen.

Brf har hittills valt att inte dyka upp. Jag vill påstå att anledningen till det är att era argument för ombildning inte håller för kritisk granskning, och det är Brf styrelse också medvetna om.

Därför har ni valt att gå på ensamma människor på gården i stället. Där har ni större chans att utöva påtryckningar och kan påstå vad ni vill utan risk för jobbiga diskussioner.

Oavsett vad människan utanför vårt möte i måndags heter tycker även jag att det är genant att kalla folk som inte vill rösta ja för egoister. Det hörde jag själv utanför mötet.

Vad gäller demokrati har vi många gånger påtalat mängder av exempel där Brf Linjalens styrelse fullt medvetet arbetat för att sätta föreningsdemokratin ur spel och undanhålla sina medlemmar viktiga fakta och dokument. När vi sedan lägger fram dessa fakta anklagas vi av er för att smutskasta. Visst kan det vara obehagliga fakta, men skyll inte väderleken på meteorologen, det är saker Brf:s styrelse själva borde varit öppna med.

Vill även tacka för ditt telefonsamtal som avslutades nyss. Jag hoppas att du kommer ihåg vad jag upplyste dig om angående framtida hyror, så att du inte sprider fler lösa antaganden som sanningar i fortsättningen.

Jag ska försöka hitta och lägga upp kommentaren som ditt mail handlade om igen efter dina önskemål, men jag kan inte lova att det finns kvar någonstans längre.

Bara idag har jag fått ett tiotal samtal från hyresgäster som upplever det ni gör på gården och i portarna som rena trakasserier. När så många ringer hoppas jag att även du kan rannsaka dig lite och inse att det du kallar för att informera upplevs på ett helt annat sätt av många människor.

Och, ja - jag tänker bo kvar här, men jag vill definitivt inte ha Brf Linjalen som hyresvärd. Efter allt jag har sett och varit med om det senaste året är min åsikt att Brf Linjalens styrelse är direkt olämpliga som hyresvärdar. Jag har ärligt talat inget som helst förtroende för styrelsen längre.

Haregott!
Johann Johansson / Rädda Linjalen

Siargatan sa...

Ord och inga visor

Ulrika sa...

Precis som väntat. Styrelsen vågade inte ha en riktig öppen diskussion i kväll heller. Man fortsätter att jaga folk på gården och skrämmas med påhittade marknadshyror i stället.
Men snart är det över.

Anonym sa...

Helt klart är att brf absolut inte vill diskutera sitt ekonomiska upplägg. På gården hänvisar man bara till att besiktningen är utmärkt och att den ekonomiska kalkylen har granskat av någon de påstår är expert. Ordföranden tycks anse att Linjalen skall ombildas för att hon jobbar på skatteverket. Det är det stora argumentet på hennes senaste utskick. Och?

Sedan det vanliga skrämseldravlet om marknadshyrorna som aldrig varit på tapeten och förslaget om uppgörelse med sabo, som är ett förslag för utredning och som inte ens sabo verkar vilja ha.

Det hade varit bättre om styrelsen dykt upp på något av de senaste RL mötena där dessa saker har diskuterats. Men nej. Man håller sig hellre till fria fantasier och valda utdrag som man plockar lite som det passar. Den främsta anledningen att ombilda verkar vara lite spridda skurar av spekulationer i urval. Att man har en ekonomisk kalkyl som gör många mörkdrädda verkar inte bekomma brf. Kalkylen blir av någon okänd anledning jättebra bara man upprepar det tillräckligt många gånger.

Fakta och öppenhet är inte Brf Linjalens melodi.

Anonym sa...

Jag skakar fortfarnde över ilska när jag tänker på påståendet från Eva Fees arbetskompis, som skickats ner för att spionera (hon antecknade som värsta Stasiagenten), då hon säger att vi som flyttade hit gjorde det för att vi inte hade något annat val. Vi var alla flyktingar som inte haft ngt annat val.

Fy fan vilken sjuk samling dessa Brf:are är. Har själv bott här sen 1982 och kommer från Jugoslavien men för mig var flytten hit ett aktivt val. Jag älskar Linjalen!

Men det denna kvinna sa får mig att frukta för den etniska rensning jag hade lyckan att slippa se i mitt hemland.

Jag kommer inte att kunna sova fram till fredag. Har upplevt mycket men aldrig ngt som kännts så hotfullt. Kan ingen stoppa det här?

anders sa...

vitsen med en förening är att ha en demokratisk sammanslutning där alla har lika mycket att säga till om. men styrelsen i den här bostadsrättsförening slutar aldrig tjata om att man ska gå på stämman och där ska man rösta ja.
borde det inte vara tvärtom. så att styrelsen lyssnar på medlemmarna och rättar sig efter deras beslut. det verkar inte den här styrelsen ha en tanke på. därför vill jag inte delta i någon ombildning på linjalen. jag tänker rösta nej.

Eva Fel sa...

Läs gärna ombildarbloggens senaste inlägg. Vad menar karln egentligen?

Här frodas konspirationsideer med rena lögner. "Den lilla föreningen Brf Linjalen" mot stora hyresgästföreningen?

Tja,så små är de kanske vad gäller sympatisörer men pengar råder det sannerligen inte brist på när de sponsras av den stora juristbyrån Landahl Öhman. Det är liksom inte gratis att hyra in sig på Åsö skolan och hålla propagandamöten.

Tillfälligt hjärnsläpp eller kronisk dumhet? Jag vet inte vad jag ska tro längre.

Anonym sa...

Det är inte bara på gården folk skäller.

M i Linjalen sa...

Varför sitter jag här och skriver. Jo jag kan inte sova. Jag tycker att allt det här är hemskt. Det borde tagit slut nu i april. Jag orkar inte gå över gården längre. Jag törs inte gå i garaget längre. Jag tycker att det bostadsrättsföreningen gör just nu är vidrigt. Jag hoppas att det kan bli lugn på gården efteråt men personligen kommer jag aldrig att förlåta er för all skit ni låtit mig och mina grannar få stå ut med.
Vet skäms.

Maria sa...

Stort tack för länken. Eva Fee har alltså ringt till Terje Gunnarsson på Hyresgästföreningen och skällt ut honom för att han stödjer hyresgästerna och hyresrätten som boendeform(!).

Med BRF som hyresvärd ser jag Hyresgästföreningen som vårt enda hopp!

Eva Fee vill att vi alla ska rösta JA så att hon sedan får styra och ställa som hon vill i kvarteret. Att hon inte vill lyssna på oss har hon redan tydligt visat.

Bara den som absolut vill och kan köpa sin lägenhet bör rösta JA på torsdag. Alla andra bör strunta i att ens gå till köpstämman. Att stanna hemma betyder NEJ.

Anonym sa...

Är just hemkommen från en lång ledighet, åkte bort därför att vi har mått väldigt dåligt av detta,
så dåligt att det gått ut över hälsan. Men man blir ju inte precis bättre när man kommer hem och läser allt idiotiskt som fortfarande pågår med rosa lappar och gud vet vad. Men vad som gjorde mej lite orolig var att det inte kommer att finnas någon från nej-sidan som kollar att röstningen går rätt till får det verkligen vara så? Hur vet man att det inte fuskas då. Måste det inte finnas någon oberoende som kollar.
Hur det än går så kommer jag aldrig att glömma vilka underbara människor ni i Rädda Linjalen är ni har ställt upp till 110% för oss alla oroliga grannar och man har fått svar på sina oroliga frågor svar som det funnits belägg för.

Tack för allt.

Bisa

Anonym sa...

Jag måste säga att efter dessa förskräckliga gårdsmöten mår jag mer och mer dåligt. En sak är säker - oavsett utgång kommer jag aldrig att glömma vilka som stått på gården och antastad folk ! Hur ni behandlar folk och kommer med alla dessa märkliga lappar visar ju tydligt vilka personer ni är !

jagad sa...

Jag håller med om att bostadsrättsförenigens gårdsmöten är vidriga. Mig har man både sprungit efter och slitit i.

Nu kom droppen som får min bägare att rinna över. Ett personligt undertecknat brev där jag mer eller mindre beordras att skriva under en fullmakt som styrelsen säger att de ska komma och hämta. Nu tänker jag inte öppna min dörr för någon.
Får man verkligen hålla på så här? Bostadsrättsföreningen sprider en hemsk stämning på gården, och att få dem som hyresvärd vore förskräckligt.

Anonym sa...

Ja denna styrelse är i stånd att göra vad som helst - man slutar aldrig att förvånas. Förstår inte hur ev ja sägare vill lägga sina pengar på något som dessa hemska personer skall förvalta. (För ngt större klipp kan det väl inte bli - för vem vill köpa dessa lägenheter i nästa steg )

Anonym sa...

Fullmakt... smaka på ordet. För det är precis vad det handlar om - "full makt". Hur kan de inbilla sig att man skulle lämna över den till vem som helst när det handlar om ens eget hem!?!

Eva Fel sa...

PRESSTOPP PRESSTOPP
Senaste nytt från Brf Linjalens blogg:

"Senaste nytt! Johansson, Fredh och Fryklöv väljer till slut att köpa sina lägenheter i Linjalen!...En uppmaning till dig som funderar på att rösta nej. Fundera på varför även de mest aktiva motståndarna köper sin lägenhet när ombildningen väl blir av. Säger det dig något?"


Ännu ett scoop från Ombildar-Markus.Gillar verkligen den lille rackarns journalistiska ådra. Alltid kolla källorna innan man publicerar!

Önskar ibland att Rädda Linjalen hsde mer av den självironi, humor och värme som genomsyrar inläggen från Markus och övriga aktiva i Brf Linjalen.

Säga vad man vill men det här gänget brinner verkligen för oss hyresgäster i Linjalen. Man har dessutom redan tagit på sig ansvaret som blivande hyresvärd. Vi fick idag reda på att Brf Linjalen anmält Johan och Annelie till Stockholmshem för att de haft den dåliga smaken att måla sin balkong. En liten fingervisning om framtiden?

Det blir nog inte så illa om de får ta över trots allt.Kanske dax att tänka om!

Eva Fel sa...

PRESSTOPP PRESSTOPP
Senaste nytt från Brf Linjalens blogg:

"Senaste nytt! Johansson, Fredh och Fryklöv väljer till slut att köpa sina lägenheter i Linjalen!...En uppmaning till dig som funderar på att rösta nej. Fundera på varför även de mest aktiva motståndarna köper sin lägenhet när ombildningen väl blir av. Säger det dig något?"


Ännu ett scoop från Ombildar-Markus.Gillar verkligen den lille rackarns journalistiska ådra. Alltid kolla källorna innan man publicerar!

Önskar ibland att Rädda Linjalen hsde mer av den självironi, humor och värme som genomsyrar inläggen från Markus och övriga aktiva i Brf Linjalen.

Säga vad man vill men det här gänget brinner verkligen för oss hyresgäster i Linjalen. Man har dessutom redan tagit på sig ansvaret som blivande hyresvärd. Vi fick idag reda på att Brf anmält Johan och Annelie till Stockholmshem för att de haft den dåliga smaken att måla sin balkong. En liten fingervisning om framtiden?

Det blir nog inte så illa om de får ta över trots allt.Kanske dax att tänka om!

anna sa...

Apropå er fråga angående om det blir en köpstämma till innan tiden går ut?
Det kan det väl inte bli? Ni har stämman 27/8 och tiden går ut 31/8, är inte det för kort tid att kalla till extra stämma? Ska det inte vara minst 7 dagar innan?