torsdag 27 augusti 2009

EXTRA EXTRA, Megafon-happening på gården!!!

Brf Linjalen-styrelsen har ju alltid varit diskreta som godståg och smidiga som kylskåp. Nu har man satt nytt personbästa:

Den som skyndar sig till Linjalens gård just nu har chansen att få se en egendomlig skara människor göra "promotion" för bostadsrättombildning. En ganska festlig syn faktiskt! Filmklipp kommer förhoppningsvis. Tyvärr missade vi att filma när de tog sig in på dagisens gård, men det väckte stor munterhet bland barnen.

Troligtvis får denna megafonreklam samma fenomenala genomslag som när Brf beslutade sig för att bomba hela området med klistermarken, när man satte ut dörrvakter i portalen och garaget, när man föl,jde människor ända in i portarna för att verkligen övertyga dom och när man erbjöd mängder av människor som inte bor i området att skriva under fullmakter.

Säga vad man vill, men Brf Linjalens inre krets upphör aldrig att förvåna, se dom innan det är försent!

8 kommentarer:

Anonym sa...

Detta vara nog det roligaste hittills, men herre gud har dom helt fått härdsmälta. det här tyder ju på att dom är helt DESPERATA snart kommer det väl en liten truddelutt oxå ja mycket ska man vara med om. *skratt*

BS

Anonym sa...

Ordning vill han ha ---han som åker runt och ropar i mikrofonen jo jag tackar.
Kanske lag och ordning
i egen tappning- och vilka av oss känner till den ordningen?
Vad menar han? Här är ordning.

Anonym sa...

Mer bekymmersamt är att de också genomdriver en sista stenhård dörrkanckningskampanj riktad till våra gamal och röreslehindarade grannar.

Enligt uppgift haglar det av falska löften men även hot. Jag antar att det är försent att polisanmäla denna pöbelhop nu. Kan bara säga att dessa individer aldrig kommer att ses som mina goda grannar hur lång tid som än förflyter. De har passerat anständighetens yttersta gräns.

I mina ögon personifierar dom girighet och ondska.

Anonym sa...

Låt Brf ha lite roligt. Det varar inte så länge:-)
Jag kommer dit o hjälper RL att fira
Olwa

Robert sa...

Synd att man inte bor kvar i Tjockhult, hade varit skoj att se spektaklet med egna ögon. Hoppas att ni får till en bra film i alla fall.

Martha i Hagen sa...

En fågel viskade att det blev inget...så jag säger GRATTIS!!!

Anonym sa...

TACK NI ALLA UNDERBARA MÄNNISKOR I RÄDDA LINJALEN, SOM NI HAR JOBBAT FÖR DETTA OCH DET GAV RESULTAT.

Den lilla skara som med skratt och tjo låtsades att detta var deras seger och hade någon slags efterfest eller snarare sorgefest hos en av dom som var ledande i brf lilla klan och som tyckte att det fanns förmycket pensionärer i området!!!!(dom tror förmodligen att dom har ett evigt ungt liv)tja tänk vad man kan hitta på när man blir besviken. Detta bevisar bara hur mycket det har funnits innanför pannbenet i dessa otroligt pålästa frontfigurer i RÄDDA LINJALEN hoppas att detta fick den sk.brf att tänka till.
Det är bara att önska dom lycka till på nästa ställe för inte vill dom väl bo kvar här bland alla dessa pensionärer.
En lycklig vinnare

Anonym sa...

KÄNN SEGERNS SÖTMA!

GRATTIS OCH TACK ALLA KLIPPOR I RL OCH ALLA ANDRA MED!!

/Ola