torsdag 22 januari 2009

Välkomna till kvarterslokalen


Kära grannar!
Stort tack för allt stöd och uppmuntran. Det är skönt att känna att vi är så många som vill samma sak. Vi vill även tacka för donationer, som gör det möjligt för oss att sprida information till våra grannar, samt till alla som engagerar sig i nätverket. Vi är redan många, och vi blir ständigt fler. Alla är välkomna och behövs om vi ska kunna få fortsätta bo kvar som hyresgäster hos Stockholmshem.

Idag,
torsdag 22 januari kl 17-20
håller vi Öppet Hus i kvarterslokalen, Åsögatan 79.
Titta gärna in till oss på en fika. Diskutera och argumentera. Alla frågor och åsikter är varmt välkomna.

Väl mött!
Rädda Linjalen-gruppen

10 kommentarer:

Anonym sa...

Vill bara tacka så mcket för att ni i Rädda Linjalen har sett till att alla grannar nu har fått ta del av mötesprotokollet. Att få kontakt med styrelsn verkar hopplöst.

Anonym sa...

Tack för ett trevligt möte. Det är så skönt att upptäcka hur många vi är som genomskådat det här odemokratiska spektaklet.

Martha sa...

Tack säger jag och min granne också, vi fick hjälp med att tolka den kalkyl som har gjorts för vårt hus. Och det var som vi trodde... Vi pratade på bussen hem om att vi måste börja nätverka här i huset också. Så det är nästa grej som är på g här.

Maria sa...

Kunde tyvärr inte vara med på gårdagens möte. Synd, för det här alltid lika givande att få komma till Öppet Hus och prata med alla grannar. Och det hade varit intressant att få ta del av vad som händer i ert hus, Martha. Kul att höra att Rädda Linjalen har varit till hjälp. Jag önskar er lycka till och kanske ses vi vid något annat tillfälle.

Anonym sa...

Har styrelsen någonsin låtit sina medlemmar komma till tals om någonting?
Inte vad jag kan påminna mig i alla fall.

Anonym sa...

Är det någon som registrerat sig på hemsidan för brf-föreningen?
http://brflinjalen.net/ Det står att man då får "ta del av mer information än vad som syns just nu på hemsidan." Man undrar ju vad det innebär, är det där de gömmer informationen? Svarar styrelsen på frågor?

Jag fattar inte varför ni i styrelsen (ja, ni måste ju gå in hit ibland) inte lyfter ett finger för att besvara all kritik som kommer upp här? Det är ju bara att klicka på "Kommentera", jag lovar, det är jätteenkelt!

Anonym sa...

Ja man undrar ju varför ingen som är med i Brf. har några som helst kommentarer att ge på denna blogg för självklart läser dom ju detta.
Dom kan ju vara anonyma i sina kommentarer så det är ju bara att motivera sitt tyckande, för NÅGON åsikt måste ni ju ha som är med i Brf.

Anonym sa...

Tror säkerligen att brf har åtminstone EN åsikt och den är: Håll tyst, köp och stör oss inte!

Anonym sa...

Det finns ingen utökad information på brf linjalen för inloggade medlemmar. Den enda informationen på hemsidan är stadgarna och kallelserna till landahl-öhmans informationsmöten och så följande brillianta slogan förstås, som brukar dyka upp brevid loggan överst på sidan.

" Hur kan Du som har svårt att få lön kunna köpa Din bostad? Kontakta gärna oss så kanske vi kan vägleda Dig."

Jag vet inte om de kan fixa jobb, högre lön eller vad de menar?
Att de alls vill bli kontaktade är dock tveksamt eftersom svarsfrekvensen är mycket låg när man frågar dem om något. Att jag skulle vilja bli vägledd av personer som vanemässigt och på ett arrogant sätt väljer att ignorera mig?

Nej tack.

/Henrik

Anonym sa...

"Vi är redan många, och vi blir ständigt fler"

Det vore intressant att veta hur många som är engagerade i motståndsrörelsen!